Svårare kurser

Första kursen kostar endast 150kr. Ni ska ju också investera i en del verktyg inför första svåra kursen. Ni hittar det på knappen "Köp kurs och verktyg" här under.  
Vad får man på kursen?
Det praktiska uppdrag som första kursen har är att göra sig 2 korthållare i genuint läder samt en hel del övningar innan. Du får ett paket på posten med mall och läder samt ett lösenord.  Sedan loggar du in och följer guidad ledning via videoinspelningar där jag går igenom allt moment för moment klart och tydligt. Det följer med  lite småbitar med läder så man kan öva de olika teknikerna som ska vara med på korthållaren.
Även den övningen med ledskap från mig och film.
Totalt är det 2 timmar och41 minuter inspelning i olika avsnitt i första kursen. Det är också lite förklarande texter mellan filmerna. Du som deltagare kan se fram emot mer sysselsättning än de 161 minuterna. Du kommer ha att göra flertalet timmar :)
Jag är noga och tydlig i att ta er steg för steg i utvekling och kunskap. Fördelen med det här är att du kan när DU har tid logga in och köra, allt ligger där inne.

Kurserna ska sedan utföras i turordning. I varje kurspaket i shoppen kommer det stå vad som eventuellt behöver kompleteras med för att kunna genomföra arbetet. Om ni då saknar det som bör kompleteras så införskaffar ni det i shoppen.

Nedan har ni kurserna ligger för inloggning, och knappen innan tar er till shoppen för att köpa kursen och verktyg om ni inte redan gjort det.
Kommer fler inom kort!

Knappen ovan tar dig till sidan där du köper dina verktyg och kurser.

Mer Avanserade kurser med Sadelmakartekniker och skråsömnad

loading...

Det här är den första svårare kursen att gå. Många tränings moment på sticksöm (Skråsöm) innan vi skapar oss två st korthållare.

loading...

En lagom glänsande börs att ta med när man shoppar eller går ut och äter kanske :)
Nya moment: Fläta utan ende och limning.

loading...

I denna kurs  kommer vi göra en mapp för antekningsblock.  Materialet är Plymå (mjukt och tunnare läder) och nya moment kommer vara skifting och förhöjt motiv för alla.

loading...

Den här kursen är en sidokurs för de som köpt halvmånekniven. I kursen får man lära sig göra ett knivfodral till Blanchard halvmånekniv.
Lämpligt att ta denna efter första kursen.
Nya moment: Limning och skiftning